کانکس ویلایی

کانکس ویلایی
84 / 100
Rate this post

کانکس ویلایی چیست؟

کانکس ویلایی یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای ایجاد فضاهای مسکونی درون باغ و ویلا است. محبوبیت این سازه‌ی پیش‌ساخته زیبا، در سال‌های اخیر رو به افزایش بوده‌است.

این سازه، چیزی فراتر از یک سازه‌ی صرفا مسکونی است مواردی مانند زیبایی ظاهری، امکانات رفاهی، ابعاد مناسب و هر چیزی که از یک ویلای استاندارد انتظار می‌رود، باید در ساخت یک کانکس ویلایی در نظر گرفته شود.

کانکس ویلایی نوعی سازه مثل بناهای مسکونی است با دارا بودن همه ی امکانات لازم و موجود در در خانه ها و ساختمان، با یک تفاوت اساسی و آن نوع مصالح به کار رفته در سازه است. مصالح به کار رفته در کانکس ویلایی تفاوت زیادی با سازه های سنتی دارد و به همین خاطر ویژگی های جدیدی هم دارد که پیش از این سازه ها نداشتند مثلا می توانیم سازه را به صورت پیش ساخته در کارگاه ها تولید کنیم و به صورت آماده حمل کرده و در محل مورد نظر قرار داد.

از دیگر ویژگی های این نوع بنا می توان به مقاومت بسیار خوب آن درمقابل زلزله اشاره کرد. همچنین هزینه و مدت زمان ساخت آن نیز به مراتب از سازه های سنتی کمتر است. همین مزایا باعث شده که خرید از این نوع سازه روز به روز افزایش یابد.

نمای کانکس ویلایی(بیرونی و داخلی)

ساخت نمای بیرونی و درونی کانکس ویلایی، از مهمترین بخش های در طراحی  و ساخت کانکس ویلایی است. برای ساخت نمای بیرونی کانکس مصالح متنوعی هستند که می توان از آن استفاده کرد مانند دیوار پوش ها پی وی سی، نمای سایدینگ، کامپوزیت.

کانکس ویلایی نوعی کانکس با ویژگی های خاص خود است. این نوع کانکس امکانات زیادی را دارد که می تواند راحتی و امنیت یک ویلای شخصی را برای شما میها نماید.

بدون تردید، انتظاری که همه افراد از یک کانکس دارند، چیزی فراتر از سکونت است. افراد به گونه ای از کانکس استفاده می کنند که حداقل انتظارات آن ها را برآورده نماید. در این میان، کانکس ویلایی مستلزم داشتن امکانات بیشتری است، چرا که افراد مشتاقند به جای ویلا از آن بهره برداری نمایند. هر چه که شما از یک ویلا انتظار دارید را می توانید در کانکس های ویلایی به صورت یک جا داشته بشید.

کانکس ویلایی می تواند به صورت دو طبقه باشد و یا در متراژ های مختلف بوده و به انواع سیستم های رطوبتی و حرارتی مجهز باشد.

مشخصات کانکس ویلایی

کانکس ویلایی، به دلیل نوع خاص ساخت و ساز و استفاده از متریال متفاوت با سازه‌های سنتی، از ویژگی‌ها و مشخصات خاصی نیز برخوردار است. مقاومت دربرابر زلزله، امکان شخصی‌سازی بالا و استفاده از پنجره‌های دوجداره تنها بخشی از مخصات خاص این سازه‌ها است.

ابعاد کانکس ویلایی

کانکس‌ها عموما در ابعاد استاندارد 6 در 2.50 و یا 12 در 2.5 ساخته می‌شوند اما کانکس‌های ویلایی به دلیل کاربری خاص خود و اهمیت بالای فضای کانکس، ماژول‌های 6 و 12 متری برای ساخت سازه‌های بزرگ‌تر استفاده می‌کنند. دلیل این موضوع، حفظ قابلیت حمل کانکس به وسیله‌ی تریلی است. با استفاده از سازه‌های ماژولار و چندطبقه، می‌توان به فضایی بسیار بیشتر از کانکس‌های استاندارد دست یافت.

مصالح کانکس ویلایی

برای ساخت یک سازه ی پیش ساخته مصالح متفاوتی وجود دارد که نوع آن ها و استفاده از آن با توجه به شکل ظاهری سازه، ویژگی های جغرافیایی و آب و هوای محل مورد نظر، مسائل فنی و قیمت تمام شده بنا به نظر متقاضی و با مشورت کارشناس تعیین می شود.

شاسی کانکس‌های ویلایی، عموما با استفاده از پروفیل آهن ساخته می‌شود. برای تضمین مقاومت بالای سازه‌ها، تیراهن‌های 14 و 16 نیز در ساخت این سازه‌ها به کار می‌روند. دیواره‌ها، سقف و کف اکثر کانکس‌های ویلایی با استفاده از پنل‌های ساندویچ پانل ساخته می‌شوند. مقاومت بالای این ورق‌ها در برابر رطوبت، دما، صدا و عوامل محیطی آن‌ها را به گزینه‌ای مناسب برای ساخت و ساز تبدیل کرده است.

درب‌های UPVC در کنار پنجره‌های دوجداره کانکس‌های ویلایی به کمک مقاومت ورق ساندویچ پانل در برابر دما، به کاهش اتلاف انرژی مصرفی برای گرمایش و سرمایش کانکس کمک می‌کنند.

انواع کانکس ویلایی

از آن‌جا که کانکس‌های ویلایی عموما با استفاده از ورق‌های ساندویچ پانل ساخته می‌شوند، طبقه‌بندی آن‌ها بر اساس ابعاد آسان‌تر است. برخی از این ابعاد عبارت‌اند از:

  • کانکس 40 متری
  • کانکس 50 متری
  • کانکس 60 متری
  • کانکس 70 متری
  • کانکس 80 متری
  • کانکس 90 متری
  • کانکس 100 متری
conex-abdi
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *