فهرست مطالب
مزایای کانکس ویلایی
اینکه چرا خرید کانکس ویلایی به صرفه بوده و چه مزایایی در آن برای خریدار وجود دارد سوالی است که در اینجا به پاسخ آن خواهیم پرداخت.اول به مزیت زمان ساخت آن بپردازیم که در دوحالت کلی می توان یک کانکس ویلایی را در محل داشت .
یکی اینکه بصورت آماده خریداری کنیم که در چنین حالتی در ظرف مدت یک روز ویلا را در ملک خود خواهیم داشت و یا اینکه سفارش ساخت اختصاصی آن را بدهیم که در چنین حالتی نیز در مدت کمتر از یک ماه بنا آماده و در محل حاضر شده است اما در حالت ساخت و ساز به روش ساختمان سازی این فرآیند از ترسیم نقشه تا به بهره برداری رسیدن ویلا حدود 8 تا 16 ماه زمان نیاز دارد که هزینه های نگهداری کارگاه ساختمانی نیز یکی دیگر از این دشواریها خواهد بود.
مدل سقف و طراحی کلی کانکس ویلایی
سقف کانکس ویلایی میتواند به صورت تک شیب ، دوشیب، دوشیب شیروانی یا طرحهای مختلفی باشد که هر کدام با توجه به متراژ ورق یا متریال استفاده شده در آن باعث کاهش یا افزایش قیمت کانکس ویلایی میشود.
درب و پنجره
یکی دیگر از مواردی که باعث تغییر قیمت کانکس ویلایی میشود درب و پنجرههای کانکس است، دربهای معمولی با درب ضدسرقت کاملا تفاوت قیمتی داشته و پنجرههای آلومینیومی با پنجرههای upvc کاملا از لحاظ قیمت متفاوت هستند.
اسکلت و استراکچر کانکس ویلایی
آهنآلات استفاده شده در استراکچر سازه بسیار متغییر بوده و باعث تغییر قیمت کانکس ویلایی میشود. زمانی که از آهنآلات سبک در ساخت سازه استفاده می شود، کانکس از قیمت ارزانتری نسبت به کانکس ویلایی با استراکچر سنگین برخوردار میشود.
باید توجه داشته باشید که در کانکس ویلایی کوچکترین متریال استفاده شده و تغییر در آن باعث افزایش یا کاهش هزینه ساخت آن می شود بنابراین دقت کنید زمانی که از یک شرکت استعلام قیمت میکنید و با شرکت دیگر مقایسه قیمتی انجام میدهید تفاوت قیمتی در ریزترین جزئیات سازه انجام میشود.
مشخصات کانکس ویلایی
کانکس ویلایی، به دلیل نوع خاص ساخت و ساز و استفاده از متریال متفاوت با سازههای سنتی، از ویژگیها و مشخصات خاصی نیز برخوردار است. مقاومت دربرابر زلزله، امکان شخصیسازی بالا و استفاده از پنجرههای دوجداره تنها بخشی از مخصات خاص این سازهها است.
ابعاد کانکس ویلایی
کانکسها عموما در ابعاد استاندارد 6 در 2.50 و یا 12 در 2.5 ساخته میشوند اما کانکسهای ویلایی به دلیل کاربری خاص خود و اهمیت بالای فضای کانکس، ماژولهای 6 و 12 متری برای ساخت سازههای بزرگتر استفاده میکنند. دلیل این موضوع، حفظ قابلیت حمل کانکس به وسیلهی تریلی است. با استفاده از سازههای ماژولار و چندطبقه، میتوان به فضایی بسیار بیشتر از کانکسهای استاندارد دست یافت.
مصالح کانکس ویلایی
برای ساخت یک سازه ی پیش ساخته مصالح متفاوتی وجود دارد که نوع آن ها و استفاده از آن با توجه به شکل ظاهری سازه، ویژگی های جغرافیایی و آب و هوای محل مورد نظر، مسائل فنی و قیمت تمام شده بنا به نظر متقاضی و با مشورت کارشناس تعیین می شود.
شاسی کانکسهای ویلایی، عموما با استفاده از پروفیل آهن ساخته میشود. برای تضمین مقاومت بالای سازهها، تیراهنهای 14 و 16 نیز در ساخت این سازهها به کار میروند. دیوارهها، سقف و کف اکثر کانکسهای ویلایی با استفاده از پنلهای ساندویچ پانل ساخته میشوند. مقاومت بالای این ورقها در برابر رطوبت، دما، صدا و عوامل محیطی آنها را به گزینهای مناسب برای ساخت و ساز تبدیل کرده است.
دربهای UPVC در کنار پنجرههای دوجداره کانکسهای ویلایی به کمک مقاومت ورق ساندویچ پانل در برابر دما، به کاهش اتلاف انرژی مصرفی برای گرمایش و سرمایش کانکس کمک میکنند.
انواع کانکس ویلایی
از آنجا که کانکسهای ویلایی عموما با استفاده از ورقهای ساندویچ پانل ساخته میشوند، طبقهبندی آنها بر اساس ابعاد آسانتر است. برخی از این ابعاد عبارتاند از:
- کانکس 40 متری
- کانکس 50 متری
- کانکس 60 متری
- کانکس 70 متری
- کانکس 80 متری
- کانکس 90 متری
- کانکس 100 متری